18. DOKUart

KONCERT: ZORAN PREDIN I DAMIROV DJANGO GROUP

Subota, 07. listopada 2023., 21 sat

Dom kulture Bjelovar

Ulaznice za koncert možete kupiti na blagajni Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar i online na web stranici www.kmcbj.hr

Uz obilježavanje 85. godišnjice rođenja hrvatskog glazbenog velikana Arsena Dedića, festival 18. DOKUart i KMC, donose koncert “Zoran Predin i Damirov Django group”.

 

Za Arsena Dedića Predina veže dugogodišnje prijateljstvo, a velikog autora osjećao je ne samo kao prijatelja, već i kao mentora, starijeg brata, njegovu srodnu poetsku dušu. Predin je odabrao dvanaest pjesama koje su snimljene u gypsy swing aranžmanima, a njegova dugogodišnja suradnja s Damirom Kukuruzovićem i njegovim Django Group omogućila mu je da svoju ideju ostvari na najbolji mogući način.

U novim aranžmanima violinista Bruna Urlića i Zorana Predina, A rsenovi klasici poput “Kuća pored mora”, “Moderato Canatbile”, “Ni ti, ni ja”, “Imenom sam tvojim zvao”, “Pamtim samo sretne dane” dobile su novi stil koji će sasvim sigurno podjednako oduševiti Dedićevu, Kukuruzovićevu i Predinovu publiku, ali i sve one koji vole Leonarda Cohena i Vaya con Dios.

 DOKUart 2024.

Poveznice

Arhiva

O nama

Društvene mreže