Subota, 18.09., 20:00h

Kulturni i multimedijski centar Bjelovar

LJUBAV OKO SVIJETA/LOVE AROUND THE WORLD

Njemačka, Hrvatska, 2020., 75 min

REDATELJI: Anđela Rostsuhar, Davor Rostuhar

SNIMATELJ: Davor Rostuhar

MONTAŽERI: Ivan Živalj, Marin Nekić

PRODUCENTI: Anđela Rostuhar, Davor Rostuhar, Miodrag Sila, Nebojša Taraba, Andreas Martin

SADRŽAJ

Od dubokih amazonskih šuma i zabačenih sela na Himalaji, preko malih pacifičkih zemalja i afričkih slamova, sve do najvećih svjetskih metropola, dokumentarac nam prikazuje trideset i tri različite priče o ljubavi i braku, izazovima i borbama, usponima i padovima, stvarajući jedinstvenu ljubavnu priču koja nas podsjeća kako ljubav nikada ne može biti jednostavna i kako je, istovremeno, tek nekoliko stvari na Zemlji jednostavno poput ljubavi.  

REDATELJI:

ANĐELA ROSTUHAR rođena je u Zagrebu 1985. gdje završava studij ekonomije poduzetništva na Sveučilištu Vern. Nakon deset godina rada u turističkom sektoru 2015. godine zapošljava se u Klubu za ekspedicionizam i kuturu, gdje se bavi organizacijom kulturnih događanja i marketingom. Izvršna je producentica dokumentarnog filma Polarni san.

DAVOR ROSTUHAR  rođen je u Zagrebu 1982. godine gdje od 2001. godine radi kao pisac, novinar i fotograf. Godine 2008. dobiva status samostalnog umjetnika pri HZSU. Radio je kao suradnik za brojne časopise poput National Geographic Hrvatska, Meridijani i Geo, a od 2013. godine više je fokusiran na vlastite višegodišnje projekte unutar Kluba za ekspedicionizam i kulturu, čiji je suosnivač i predsjednik. Autor je brojnih izložbi, osam knjiga i dva dokumentarna filma.

 DOKUart 2021.

Poveznice

Arhiva

O nama

Društvene mreže